Arrangeras parallellt

Bygg din egen lista på mässans besökare

Skapa mervärde för dina kunder/prospekts, bygg på nätverket och träffa dem på plats under mässan. Logga in i portalen och skicka ut länken under ”guests” då kan dina nuvarande och potentiella kunder kostnadsfritt registrera sig till mässan och dessutom får de 20% rabatt på konferensen till Lösning för Offentlig Sektor. När kunderna använder er länk ser ni det i utställarportalen och där kan ni boka möten inför mässan. Vill ni köpa konferensbiljetter internt kan även ni använda länken och få 20% på konferensbiljetten.

Se här hur ni använder inbjudningslänken: Instruktionsvideo

Här kommer du in i din utställarportal:

exhibitor.trippus.se

Användarnamn är den email som angavs vid bokning av monter och lösenordet har ni själva bestämt. Om ni saknar lösenord kan ni få det skickat till er via Forgot Password-knappen.

Utställarportalen har ett gäng funktioner.

Under personnel lägger du in de personer som ska jobba i montern. Det är viktigt att detta görs innan mässan, så att ni smidigt kan trycka ut utställarbadgen vid ankomst på inflyttningsdagen. Under Guests kan du bjuda in dina befintliga och potentiella kunder till mässan. De besökare som har registrerat sig med er personliga länk samlas här i en lista.