Arrangeras parallellt

Nya insikter och
Inspiration

Var med och forma framtidens livsmedel och livsmedelsproduktion

Framtidens livsmedel med livsmedelsproduktion & FoodTech är årets viktigaste mötesplats för morgondagens livsmedel. Här får du möjligheten att uppleva hur framtidens produktutveckling, tillverkning och färdiga produkter kommer utformas. Eventet förbereder dig inte bara på förändring utan gör dig fullt förberedd att ta dig an utveckling och konsumentens alla nya möjligheter. Få energi, känn pulsen samt var med i händelsernas centrum kring framtidens livsmedel och foodtech. Här skriver vi historia tillsammans – här skapar, utvecklar och utformar vi framtidens mat och matproduktion.

Därför ska du besöka

Live-kök

Se kockar ta sig an de senaste innovativa råvarorna och se och ta del av tips och tricks och hur framtidens mat bäst tillagas.

Mässa

Här finns ett överfyllt mässgolv med över 120 utställare som är helt kostnadsfritt för mässans alla besökare. Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Utmaningar

Här presenteras nya utmaningarna och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra, samt modeller för att mäta värde på de investeringar som görs, stora som små.

Öppna scener

På mässgolvet finns scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer inför framtidens arbete.

Nätverk

Nätverk och möten med kolleger från andra offentliga organisationer och dela gemensamma utmaningar.

Senaste nytt

Öka din kunskap kring konsumenttrender, digitalisering, utveckling av tjänster, hälsa, ingredienser, förbättrade regelverk för dagligvaruhandeln, hållbarhet, beredning, tillagning, distribution, regionala samverkansprojekt och produktion

Visas på mässan

Produkter och lösningar som utvecklar, effektiviserar och kvalitetssäkrar hela processen för livsmedelsbranschen från jord till bord, exempel på vad utställarna visar;

Automation

Digitalisering

Hållbarhet & energi

Forskning & utveckling

Säkerhet & analys

Processteknik

Förpackning

Logistik & Distribution

Ingredienser

Dryck

Livsmedel