Arrangeras parallellt

Missa inte årets mässupplevelse - innovation och inspiration på högsta nivå

Utställningen

Gör dig redo att stiga in i en värld av möjligheter på vår utställning! Här möter du över 120 leverantörer inom livsmedelsbranschen, engagerade i att möta framtidens krav på hållbara och innovativa livsmedelslösningar.

Mässgolvet pulserar av högkvalitativa leverantörer och hundratals innovationer, som tillsammans skapar en stimulerande och inspirerande miljö. Det bästa? Det är helt gratis för alla besökare! Se till att inte missa chansen att utforska detta överflöd av möjligheter

Scenprogram

På mässan finns flera scenområden spridda över hela mässgolvet, och de erbjuder en imponerande mångfald av föreläsningar och aktiviteter – helt kostnadsfritt för dig som mässbesökare!

Aktiviteter

Live-kök

Få en unik upplevelse genom att besöka vårt Live-kök, där fokus ligger på framtidens mat. Det är inte bara en plats för matlagning, utan även en arena för utforskning, utbildning och inspiration. Här ges du möjlighet att delta i samtal om centrala ämnen inom matvärlden, inklusive miljöpåverkan, hälsa och matkultur. Live-köket är en levande plattform där du kan se och lära dig om innovativa tillvägagångssätt inom matlagning, samtidigt som du engagerar dig i viktiga diskussioner om hur mat påverkar vår planet, vår hälsa och våra kulturella normer. Det är en interaktiv mötesplats där kunskap delas och insikter växer fram.

Nätverkande

I denna livliga atmosfär genomsyras utställningen av nätverksträffar som sammanför olika fokusgrupper inom livsmedelsbranschen. Här diskuteras allt från framtidens råvaror till de senaste matteknikerna och hållbarhetskraven. Det är en dynamisk plats där branschens olika aspekter samlas för att främja öppna dialoger och samarbete. Dessa nätverksträffar skapar en möjlighet att dela insikter, utbyta idéer och tillsammans utforska de spännande utmaningar och möjligheter som livsmedelsbranschen står inför. Det är en viktig plattform där gemenskap och kunskapsdelning blomstrar, och där deltagarna kan skapa meningsfulla och hållbara kontakter.

Mässmingel

Se fram emot en kväll där affärsrelationer och glädje står i fokus. Det blir en festlig och minnesvärd förlängning av mässan, där du får uppleva den pulserande energin inom livsmedelsbranschen på ett helt nytt och socialt sätt. Efter den första mässdagen väntar ett livligt mingel där du inte bara kan fördjupa dina insikter från dagen utan också knyta värdefulla nya kontakter inom livsmedelsbranschen. Minglet bjuder på utsökta tilltugg och överraskningar som kommer att göra kvällen oförglömlig. Det är en perfekt möjlighet att koppla av, mingla och fortsätta bygga nätverk i en avslappnad atmosfär.